Shop nu
dsc01861.png

Retractable make-up brush

De unieke 3-in-1 brush van MonPhill's

Loop er altijd verzorgd bij met de retractable brushes van MonPhill’s. Je brengt je make-up naadloos aan met de drie verschillende brushes in één mechanisme. Ideaal voor in je handtas en in gebruik. Je ziet er altijd verzorgd uit met de James.

Shop nu

Retractable brush: uniek ontwerp

De juiste tools zorgen voor het beste resultaat. Met de retractable brushes van MonPhill’s  breng je make-up gelijkmatig en egaal aan waar je ook bent. Deze 100% vegan brushes zijn van hoge kwaliteit en antibacterieel. Doordat je de verschillende brushes kunt ontkoppelen van het mechanisme, is de James gemakkelijk te reinigen. De haren drogen snel, vallen niet uit en breken niet.

Het unieke door MonPhill’s ontwikkelde sluitmechanisme bestaat uit een schuifsysteem met een vaste kap. Wanneer je de kap opent kun je deze aan de onderkant van het mechanisme vastklikken; zo raak je de kap nooit kwijt. De ergonomische vormen zorgen voor een goede en lichte grip. Je hebt hiermee een perfecte controle over de bewegingen bij het aanbrengen van de make-up.

Een basis make-up in 6 stappen

Binnen deze zes stappen creëer je de ideale basis make-up look voor iedere gelegenheid met de retractable brushes van MonPhill’s:

Stap 1: Start altijd met het aanbrengen van een dagcrème. Een dagcrème hydrateert de huid, maak het zacht en verzorgd. Kies een crème passen bij jouw type huid. 

Stap 2: Breng de foundation aan met de Lucia foundationkwast. Kies voor een foundation passend bij jouw huidtype. Wil je gaan voor een natuurlijke look kies dan voor een niet al te denkende foundation.

Stap 3: Breng de bronzer subtiel aan met de Giancinta bronzerkwast onder de jukbeenderen en aan de zijkanten van je voorhoofd. Op deze manier breng je contouren en warmte aan in het gezicht. Daarnaast heb je ook nog de optie om de bronzer aan te brengen op de zijkanten van je neus, om deze iets smaller te laten ogen. 

Stap 4: Blenden. Zorg dat je alle harde lijnen in het gezicht goed weg blend met de Honey Rider contourkwast voor een natuurlijk effect.

Stap 5: Breng de highlighter aan met de Honey Rider voor een glowy en shiney basis. Voor een natuurlijk resultaat ga je voor een vloeibare highlighter, breng deze aan op de jukbeenderen, wenkbrauwbot, cupidoboog en bovenkant van de neusbrug.

Stap 6: Voor de finishing touch breng je nog een zachtroze blush aan met de Honey Rider brush. Dit maak je make-up look compleet.

Professionele retractable brushes

Breng je make-up op een professionele manier aan met de retractable brushes van MonPhill’s. Voor meer informatie over het product, neem gerust contact met ons op of lees de reviews van onze klanten. Bestel de James nu!

Shop nu
monphills-04_webformaat_dve-photography.jpg

James: retractable brush

Drie brushes in één uniek mechanisme

€ 19,95 Incl. BTW
20220511-monphills-20-2.jpg