Shop nu
blackfridaymonphills3.png
blackfridaymonphills4.png
monphill_sset.png
monphills_04-18.png

Order yours now!

DRIE VERSCHILLENDE BRUSHES MET SLECHTS ÉÉN MECHANISME

BLACK FRIDAY SALE

Een unieke eyecatcher voor in jouw handtas. Een luxe mechanisme met een handig klik systeem maakt het mogelijk om verschillende opzetstukken te gebruiken. Zo kun je op ieder moment jouw make-up look bijwerken. De synthetische haren zorgen voor een gecontroleerde applicatie, zijn zijdezacht en vallen niet uit.

BLACK FRIDAY SALE, VAN  €35,- NU 40% KORTING VOOR €19,95

€ 19,95 Incl. BTW
- +
Bestellen
  • 100% Vegan
  • Compact en handig voor in jouw toilet- of handtas.
  • Premium kwaliteit haren
  • Complete set met 3 brushes

Drie multifunctionele brushes op één travelbrush

1

LUCIA

Lucia

Losse & compacte poeders

De borstelkop Lucia heeft een ronde en volle vorm. Dat maakt deze brush erg geschikt voor het aanbrengen van een losse of compacte poeder. De zachte haren absorberen de poeder goed en zorgen voor een mooie, vlekkeloze applicatie.

2

GIACINTA

Multifuntionele brush

De Giacinta is een multifunctionele brush dankzij het rechte, flexibele haar en de stevig getrimde vorm. Hierdoor kun je met deze brush verschillende applicaties uitvoeren. Het blenden van je concealer, een compacte poeder bijwerken of je gelaat contouren met een poeder product.

3

HONEY RIDER

Blenden of contouren

De afgeronde en schuine vorm maakt deze brush erg geschikt om een vloeibare foundation te blenden of het gelaat te contouren. Maar ook een blush kan perfect worden aangebracht met de Honey Rider. De zachte maar sterke haren zorgen voor een egale finish op je huid.