Shop nu
sfeerfoto.png

Professionele kwasten set

Perfect voor onderweg

Monphill’s heeft een kwasten set ontwikkeld om je make-up op een hygiënische en egale manier aan te brengen. De kwasten set is makkelijk in je dagelijkse routine mee te nemen. Dit cosmetische instrument is speciaal gecreëerd voor makkelijk gebruik voor on the go. De James professionele kwastenset past perfect in kleine handtassen, ideaal voor de vrouw die veel onderweg is!

Shop nu

De James kwastenset heeft drie verschillende en unieke kwasten die samen met drie opzetstukken geleverd worden: een foundationkwast, een contourkwast en een bronzerkwast. Middels de magneet kunnen de kwasten eenvoudig in het mechanisme geklikt worden. De kwasten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen; de haren van de kwasten synthetisch. Door het kleine formaat is de kwast makkelijk mee te nemen naar alle gelegenheden.

De professionele kwasten set van MonPhill's

Heb je te veel kwasten waardoor de keuze erg moeilijk wordt? De James kwastenset maakt de keuze makkelijk! Door de drie verschillende soorten kwasten en één opzetstuk breng je op een professionele manier je make-up aan. Neem de professionele kwastenset overal met je mee!

Het opzetstuk heeft een vaste dop: hierdoor wordt de binnenkant van je tas niet vies en gaat de kwast langer mee. De dop kun je vastklikken op de onderkant van het mechanisme en dus raak je hem nooit kwijt. Schuif waar dan ook je verwisselbare borstelkop op het mechanisme en doe je make-up makkelijk en snel!

De professionele kwastenset is gemaakt van duurzame kunststoffen en gecoat aluminium. Dit geeft een unieke touch! Bij de set wordt een fraaie etui meegeleverd; zo blijft je handtas te allen tijde schoon. De haren zijn synthetisch en vegan, antibacterieel én van hoge kwaliteit. Door het ontkoppelen van de borstelkoppen kun je ze bovendien makkelijk reinigen. De haren van de makeup brush drogen snel, vallen niet uit en breken niet.

De drie brushes uit de set

Bij het aanbrengen en bijwerken van make-up heb je voor iedere make-up area een ander soort kwast nodig. Iedere kwast heeft een ander doeleinde bij de applicatie, daarom is de professionele kwastenset van Monphill’s ideaal. De kwastenset bevat een contourkwast, een bronzerkwast en een foundationkwast: 

  • Lucia: De ronde afwerking van de kwast maakt het makkelijk om compacte en losse poeders snel en efficiënt aan te brengen. Een ideale kwast voor het optimaliseren van je teint. 
  • Honey rider: Door de schuin afgeronde kwast is deze ontzettend handig bij het blenden en contouren van je make-up. De kwast is ook perfect voor het aanbrengen van blush of highlighter. 
  • Giancinta: Dankzij de rechte, afgekapte vorm is deze kwast echt multifunctioneel. Voor foundation poeder, bronzer en compacte poeders is dit een ideale kwast.

Professionele kwasten set kopen?

Een handige kwastenset, met wisselbare opzetstukken, en een to-go mechanisme maakt dit product onmisbaar in je collectie. Ben je geïnteresseerd in deze unieke kwastenset van Monphill’s? Bestel de set dan nu!

Shop nu
monphills-04_webformaat_dve-photography.jpg

De unieke james brush

De ideale brush voor iedere vrouw die houdt van luxe

€ 19,95 Incl. BTW

Meer weten?

Vul jouw gegevens in en we helpen direct

20220511-monphills-20-2.jpg