Shop nu
sfeerfoto.png

Poederkwast kopen?

Bestel de unieke James brush

We houden ervan om onszelf extra mooi te maken door middel van make-up. Vaak heb je al een heel assortiment aan poederkwasten met ieder een eigen functie. Met de James heb je alles in één. De 3-in-1 retractable make-up brush van MonPhill’s. Met deze luxe poederkwasten breng je eenvoudig je foundation, bronzer en blush aan. Door de verschillende klikbare opzetstukken, wissel je eenvoudig tussen de kwasten. Met de geïntegreerde dop kun je het make-up kwast sluiten zonder de dop te verliezen. De James wordt geleverd in een mooie box met etui. Zo kun je de James altijd meenemen zonder dat je handtas vies wordt.

Shop de James nu

Vorm van de kwast

De vorm van de kwast is belangrijk omdat dit bepaalt op welke manier de make-up wordt aangebracht. Daarnaast zijn bepaalde kwasten beter geschikt voor het aanbrengen van blush terwijl andere exemplaren dan weer uitblinken in het aanbrengen van bronzer. Met de James wissel je eenvoudig tussen de verschillende opzetstukken en dat maakt het de ideale poederkwast voor de perfecte make-up look.

Eenvoudig schoon te maken

Wanneer je veel energie steekt in het schoonmaken van je gezicht en verzorgen ervan, is het ook belangrijk dat je jouw make-up kwasten goed verzorgt. De synthetische haren die wij gebruiken in onze kwasten zijn 100% vegan en hygiënischer dan dierenharen. Dierenharen zorgen voor een zeer comfortabel klimaat voor bacteriën, die acne of huidallergie kunnen veroorzaken. Synthetische haren hebben antibacteriële eigenschappen: waardoor bacteriën minder kans hebben om te groeien op de verschillende borstelkoppen.

Doordat de borstelkoppen dagelijks worden gebruikt is het ondanks dat de kans op bacteriën kleiner is toch belangrijk om je kwast schoon te houden. Maar hoe maak je jouw make-up kwasten dan schoon? 

Zo reinig je de borstelkoppen:

  1. Hou je borstelkop onder de kraan met lauw warm water en wrijf over een blok zeep om hem te wassen.
  2. Spoel de zeep grondig uit je borstelkop. Dit is belangrijk om te voorkomen dat zeepresten met je make-up mengen.
  3. Wring met je duim en wijsvinger zo veel mogelijk water uit de borstelkop. Goed knijpen, want een kletsnatte borstelkop droogt langzaam en wordt stug.
  4. Leg de borstelkop plat te drogen op een theedoek of handdoek, dan is de kwast binnen een dag droog.
  5. Probeer dit één keer per week te herhalen. Het kost maar een paar minuten werk en je zult echt verschil merken.

Kwalitatieve poederkwast

James tijdloze en unieke ontwerp maakt hem de ultieme blikvanger voor in je hand of handtas. Het sluitmechanisme is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen zoals duurzaam kunststof en hoogwaardig aluminium. MonPhill’s is het eerste bedrijf ter wereld dat een intrekbare make-up kwast met een kliksysteem en een geïntegreerde dop heeft ontworpen. Dat maakt het een unieke gadget voor in je hand of handtas.

Niet alleen het handige on-the-go mechanisme, maar ook de verwisselbare borstelkoppen maken deze poederkwast onmisbaar. Ben jij geïnteresseerd in deze unieke make-up kwastenset van MonPhill’s? Bestel hem dan nu! Meer weten over ons product? Neem gerust contact met ons op. 

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze klanten? Lees dan onze reviews.

Shop de James nu
monphill_sset.png

De James brush

Drie verschillende brushes met slechts één mechanisme

€ 19,95 Incl. BTW
20220511-monphills-20-2.jpg