Shop nu
sfeerfoto.png

Make-up kwastenset voor onderweg

Make-up aanbrengen of bijwerken op een hygiënische, egale en natuurlijke manier? Kies voor de make-up kwastenset van MonPhill’s. Wij hebben een cosmetisch instrument ontwikkeld voor de hedendaagse, moderne vrouw: milieu- en modebewust en ideaal voor een druk bestaan waarin je veel onderweg bent. De James past in iedere handtas en maakt het on-the-go aanbrengen van make-up super eenvoudig.

Shop de James nu

James is een unieke make-up penseel die wordt geleverd met drie verschillende kwasten: een contourkwast, een foundationkwast en een bronzerkwast. Al deze kwasten passen in één handig mechanisme. De penselen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, zijn makkelijk in gebruik en de hele set neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt hem dus eenvoudig meenemen naar iedere gelegenheid.

Unieke make-up brush

Met deze prachtige make-up kwastenset breng je op een professionele manier al je make-up aan of werk je dit eenvoudig bij. Bespaar ruimte in je handtas door de unieke, alles-in-één verwisselbare borstelkoppen van MonPhill’s.

Het ontwikkelde sluitmechanisme bestaat uit een schuifsysteem met een vaste dop. Als je de dop opent kun je deze aan de onderkant van het mechanisme vastklikken: zo raak je de dop nooit kwijt. 

Deze tijdloze make-up set is gemaakt van duurzaam kunststof en gecoat aluminium. Dat maakt deze gadget uniek in iedere handtas. Door de meegeleverde etui kan je de set bovendien altijd meenemen zonder dat je je handtas bevuilt. 
Onze synthetische haren zijn 100% vegan, antibacterieel en van hoge kwaliteit. Doordat de borstelkoppen ontkoppeld kunnen worden, is James gemakkelijk te reinigen. De haren drogen snel, vallen niet uit en breken niet. Uniek in ontwerp én in gebruik!

Verschillende make-up kwasten in één set

Om je make-up goed aan te brengen heb je de juiste make-up kwasten nodig. Elke kwast heeft een ander doeleinden en daarvoor is deze make-up kwastenset van MonPhill’s ideaal. De kwasten set omvat een contourkwast, een foundationkwast en een bronzerkwast.

  • Lucia: De afgeronde en volle vorm van deze kwast stelt je in staat om alle compacte en losse poeders snel en efficiënt aan te brengen. Een ideale kwast om je teint te optimaliseren
  • Honey Rider:Dankzij de afgeronde en schuine vorm is deze kwast heel geschikt voor blending en contouring. Ook ideaal als blush- of highlighter kwast.
  • Giacinta:Deze kwast is multifunctioneel dankzij de rechte, afgekapte vorm. De ideale kwast voor bronzer, foundation poeder en compact poeder.

Interesse in deze unieke make-up kwasten set?

Ben jij geïnteresseerd in deze unieke make-up kwastenset van MonPhill’s? Bestel hem dan nu eenvoudig in onze webshop!

Shop de James nu
20220511-monphills-20-2(1).jpg

Shop de James nu

Deze make-up set bestaat uit 3 verschillende kwasten met slechts één mechanisme

€ 19,95 Incl. BTW

"There is a lot of beauty in ordinary things"

Drie verschillende brushes met slechts één mechanisme

Met de James heb je alles in één! Een luxe blikvanger in jouw mooie handtas. Verwisselbare opzetstukken die op één mechanisme passen. Geen gebruik van dierenharen, maar synthetische haren van de hoogste kwaliteit, die niet uitvallen of breken.

20220511-monphills-20-2.jpg